“We’re all prostitutes if you think about it. The whole capitalist system is built on meretriciousness. You sell your body or you sell your mind, and the Cartesian mind/body thing is a fallacy anyway, your mind is just your brain, so it amounts to the same thing really.”
― M. Thomas Gammarino,  A Ghost StoryFotografii realizate in Zaraza Club&Lounge

Comentarii
  1. Costel spune:

    Frumoase femei, interesante fotografii.
    In privinta lui Gammarino insa, acesta s-a inselat.
    Capitalismul s-a construit pe ideea de „proprietate” privata asupra mijloacelor de productie, dar omul nu are nicio dovada legala ca este proprietarul propriului corp sau a fortei sale de munca, desi majoritatea oamenilor sunt in postura de angajati, indiferent daca legal sau ilegal.
    Pe de alta parte, capitalismul a fost construit si pe ideea ca forta de munca sau serviciile sexuale se pot vinde si cumpara ca orice marfa, dar nu are nicaieri precizat ca este o diferenta sa o faci interactionad cu fiinte omenesti cu natura interioara inumana (fiinte neempatice, care distrug fiinta fizic si psihic, care determina suferinta) sau sa o faci in relatia cu fiinte cu natura interioara umana (fiinte empatice, care determina sentimente de respect, de caldura umana impartasita, de implinire), deoarece ascunde aceasta realitate. Doar in prima situatie este prostitutie. IN a doua este o ocupatie onorabila, chiar si pentru cine ofera servicii sexuale. Si este valabil si pentru cei care isi ofera forta bruta de munca si pentru cei care isi ofera forta intelectuala.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s