Don’t want to GROW UP !

Posted: Mai 17, 2013 in Abstract, Macro, Nuduri_artistice, opinii
Etichete:, ,

Se spune ca femeile se maturizeaza mai repede decat barbatii. Fizic este demonstrat. Si totusi…daca nu e tot timpul asa?
Ce inseamna maturizarea ? Faptul ca iti asumi responsabilitati? Faptul ca incepi sa lucrezi, sa fii indepedenta? Faptul ca citesti carti si reviste si inveti jocul seductiei ?

Maturizarea incepe din tine, din acceptarea ta, a corpului tau, a feminitatii tale. Multe femei, sub presiunea societatii si a mass-mediei care devine din ce in ce mai agresiva in legatura cu corpul si sexualitatea, in loc sa se deschida se inchid in ele. Raman blocate ca un copil intr-un corp de femeie. Nu se simt confortabil cu corpul lor, nu ajung sa-l iubeasca, sa se bucure de el asa cum ar trebui. Manifestarea feminitatii se intampla din ce in ce mai rar si inhibata.
Nu zic ca e vina cuiva, dar observ lucrul asta..Si poate constientizarea e primul pas spre evolutie, spre relaxare, spre deschidere si implicit inflorirea ca femeie.

Comentarii
  1. da,cred ca ai intr-o anumita masura dreptate.intr-adevar sunt prinsi copii in corpuri de femei,spirite inocente si naive ambalate in cele mai senzuale si provocatoare infatisari…insa,in opinia mea corpul de femeie este cea mai buna deghizare ,deoarece inspira maturitate si incredere in sine ,fiind de fapt o carapace menita uneori sa apere acel spirit capturat in interior.acel spirit dupa care atatea persoane tanjesc,acea inocenta pe care vrei sa o pastrezi ca pe cea mai pretioasa comoara.eu una,vreau cu indarjire sa o pastrez pentru ca intr o lume atat de plina de fals si superficial este singurul lucru pentru care nu trebuie sa fiu pregatita in caz ca ma va dezamagi si unicul „loc” in care ma simt acasa.

  2. George spune:

    Textul si fotografia…se imperecheaza de minune. Iti doresc multi „stra-stra-…nepoti artistici”. Felicitarile mele!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s