Be my model

Nu o sa incep sa fac o apologie aici a faptului ca nudul artistic poate fi o explorare a feminitatii, o provocare, dezvoltare personala, experimentarea unor ipostaze noi, pentru ca o astfel de experienta este o traire unica si subiectiva.

Nu trebuie sa arati perfect. Provocarea mea este sa gasim impreuna ipostaze ale frumosului in interiorul tau cu ajutorul corpului. Vom cauta impreuna un concept sau o idee cu care te identifici sau pe care ai dori sa o exprimi si apoi vom alege momentul si locatia cea mai potrivita pentru a le exprima. Inca un aspect extrem de important:  trebuie sa ai peste 18 ani.

Fac fotografii pentru ca imi place sa ma exprim artistic, de aceea nu voi plati sau nu voi cere bani pentru o astfel de sedinta artistica.

Daca te tenteaza astfel de ipostaze si vrei sa incerci sau ai intrebari care te-ar putea ajuta sa te decizi ma poti contacta pe  bogdan82@gmail.com

De asemenea poti citi cateva din opiniile celor care acceptat provocarea de a-mi fii model intr-un astfel de shooting: https://bogdanphotos.wordpress.com/ce-zic-modelele/

Comentarii
  1. Mirela spune:

    MI-ar placea sa ma fotografiezi nud, nu am mai facut-o, dar stii cum este….pt.toate exista un inceput, si mai ales atunci cand iti doresti o schimbare in viata ,gasesti momentul potrivit pt anumite lucruri pe care nu stiai ca o sa le poti face vreo data …

  2. Claudia spune:

    Iti plac provocarile? Incearca sa folosesti drept model si femei cu forme ,o sa fii surprins de rezultate!Personal ,nu sunt interesata dar iti apreciez munca!

  3. Lorena spune:

    Foarte dragute pozele. M-ar interesa o eventuala colaborare!

  4. Yvone spune:

    prezenta!

  5. Alina spune:

    Este superb filmuletul si in spiritul trainerului din tine, motivational 🙂
    Este, intradevar o forma de explorare a feminitatii si in acelas timp de depasire a unor taburi!

  6. ana spune:

    Pur si simplu cautam niste nuduri artistice. Nu sunt o profesionista, dar imi place sa vad frumosul, arta, nu expresie pornografica intr-o poza. Am tinut neaparat sa-ti spun ca-ti apreciez fotografiile.

  7. ella spune:

    esti foarte talentat…mi-ar place sa incerc ceva nou si sa pozez pentru tine….

Lasă un comentariu